ETC Expo Culemborg

 Logo Indivipro                        Logo ETC Expo

ETC Expo biedt showroomruimte aan de interieurbranche en richt zich hierbij op het hoge segment van de markt en een exclusieve lifestyle. ETC Expo is gespecialiseerd in stijlvolle meubelen, woontextiel, woondecoratie, vloerbedekking, sfeer en projectverlichting, verf, behang, maatwerk en interieuraccessoires. Binnen ETC Expo vindt u alle stijlen terug, maar altijd met oog voor kwaliteit en exclusiviteit. De vertegenwoordigde merken behoren (inter)nationaal tot de top van hun vakgebied en komen zowel uit Nederland als diverse andere Europese landen.

Indivipro, als permanent standhouder vertegenwoordigd in het ETC Expo, is een groothandel en producent van raamdecoratie en gordijnen. Tevens is Indivipro importeur van Nature Deco en Lutron raamdecoratie. Indivipro beschikt ook over een compleet eigen stoffenlijn, met onder andere 100% Trevira stoffen ontworpen door Wolterinck & François Hannes. Naast de verdeling hiervan verleent Indivipro ook assistentie op de montage van raamdecoratie producten.

Emenem Building Automation stond garant voor de automatisering. De bediening van de screens gebeurt door middel van Lutron-keypads of via een AMX-touchpanel.

Mocht U geinteresseerd in raamdecoratie, neem dan contact op Indivipro: www.indivipro.nl of bekijk de website van ETC Expo: www.etcexpo.nl